• Diner 250 gasten | Het Nieuwe Instituut | ontwerp, concept, inrichting |
  • Diner 250 gasten | Het Nieuwe Instituut | ontwerp, concept, inrichting
  • Diner 250 gasten | Het Nieuwe Instituut | ontwerp, concept, inrichting |
  • Styling foto bij Het Nieuwe Instituut |
  • Ontvangst bij Het Nieuwe Instituut | idee |inrichting | bediening |
  • Buffet bij Het Nieuwe Instituut | idee | inrichting | bediening |
  • Diner 250 gasten | Het Nieuwe Instituut | ontwerp, concept, inrichting
  • Diner tafel 2013 | inrichting en concept |
  • Tafel bij Christian Igesz thuis |
  • Sponsordiner Ferran Adria Maastricht | Negen Michelin Sterren | concept, inrichting. productie, styling, uitvoering |
  • Ontvangst in Las Palmas voor genodigden | ontwerp, concept, inrichting |
  • Afscheid in Museum Boijmans Van Beuningen met taartjes van banketbakkerij Carlier
  • Privat diner in de binnentuin van Museum Boijmans Van Beuningen met Monica Van Leeuwen 2014 | inrichting, concept, styling | 300 gasten |
  • Koffieontvangst 2013|
  • Ontbijt voor genodigden in 2014 | Museum Boijmans Van Beuningen | Tegelzaal
  • Oud Hollands diner Museum in entreegebied met oude recepten –inrichting en concept | Opdrachtgever Museum Boijmans Van Beuningen
  • De Aalmoes tijdens de parade in Amsterdam| 1000 diners per dag | concept inrichting, productie met Chef kok Laurens van Bergeijk | eigen productie |
  • De Aalmoes tijdens de Wereld van het” Witte de With festival in Rotterdam, een glazen tuinderskas met een bio-restaurant | concept inrichting met Kok Femke Snijders | eigen productie |
  • Bruilofstdiner | 80 gasten | espressobar | Museum Boijmans Van Beuningen | concept,inrichting, productie
  • Verjaardags buffet Martijn Brenninkmeijer | Tuin Museum Boijmans Van Beuningen | 50 gasten | concept, inrichting, productie |
  • Museum Boijmans Van Beuningen | Rubens private preview
  • Museum Boijmans Van Beuningen | Rubens private preview
  • Opening culturele seizoen 1999 Theater Rotterdam -concept, aankleding en diner tegelijkertijd met de Bloesembar
  • culinaire projecten